REA 50%

 

  1. Du börjar med kragen:  Vik upp kragen och stryk undersidan av den först. Skjut strykjärnet sakta från en snibb till den andra, vänd sedan på skjortan och upprepa på andra sidan.  

  2. Sedan ger vi oss på manschetterna: Knäpp upp manschetten och lägg den utvikt på strykbrädan. Stryk först på insidan av manschetten och sedan utsidan. Släta ut eventuella skrynklor mot kanterna. Stryk försiktigt runt knapparna, inte på dem, för att undvika att lämna märken. 

  3. Nu är det dags för framstycket: Lägg knappsidan platt på strykbrädan och jobba dig försiktigt runt knapparna med strykjärnets spets. Glid tillbaka upp till axeln och jobba dig nerför skjortan i jämna, mjuka drag. Vänd på skjortan och upprepa.

  4. Vidare till ärmarna:  Lyft i ärmens söm och lägg den slät på strykbrädan. Börja högst upp och jobba dig nedåt. Det här kommer att skapa ett veck i ärmens överkant. Om det redan finns ett veck från tidigare strykning, se till att de möts. Vänd på ärmen, se till att vecket ligger snyggt och upprepa.

  5. Sist ut tar vi bakstycket: Lägg skjortan platt så att oket (ryggens översta del och axlarna) omsluter strykbrädans spetsiga ände. Jobba dig nedåt skjortan. Om du har en skjorta med den karakteristiska plisseringen, jobba runt den. För att stryka sidorna drar du helt enkelt skjortan över brädan.

    Lycka till!

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan