HELA SORTIMENTET 70%

Köpinformation

Här har vi samlat information till dig som kund för att du ska kunna se innan du gör ditt köp vad som gäller för din beställning när du handlar hos oss! 

Leverans

Vi har 1-3 dagars leveranstid helgfria dagar, med reservation på att det kan vara längre leveranstid för en beställningsvara som är slut på lagret för tillfället. Vid beställningsvara kan det ta några extra dagar för leverans av din order. 
Vi skickar med Postnord, rekomenderat. 
Beställningar som görs innan klockan 12:30 skickas samma helgfria dag, senare beställningar skickas nästkommande helgfri dag. 

Frakt

Vi har fri frakt för alla ordrar.

Returer 

Returätten gäller i 14 dagar från det att din beställning anlänt till ditt postombud. En returavgift på 79kr tillkommer. 
En retursedel hittar du i ditt paket. Den klistrar du på paketet och lämnar in till närmsta postombud. Varan ska vara i orginalskick och packas gärna i samma påse/låda som den kom i. Vid förmodan att du inte kan det, är det viktigt att varan packas ordentligt och kommer tillbaka i orginalskick till oss. 

Vid beställning av bad och underkläder gäller ej retur och ångerrätt. 

Alla produkter som returneras ska komma tillbaka i orginalskick, med respektive lappar och dylikt som medföljt produkten vid utskick. 

Vid avhämtning i butik och om du returnerar genom att komma till butiken i Lomma, tillkommer ej returavgift. Pengarna återbetalas genom Klarna, returen genomförs i vårt system för webbutiken. 

Betalning

Vi har Klarna Checkout, där det medföljer olika betalningsalternativ för dig som kund. Detta för att du ska känna dig både säker när du handlar hos oss och få möjlighet att använda det betalningsalternativ du känner dig tryggast med. 

Frågor gällande fakturor hänvisar vi till Klarna. 

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan