Butiken fylld med nyheter. Välkomna in!

Köpinformation

Här har vi samlat information till dig som kund för att du ska kunna se innan du gör ditt köp vad som gäller för din beställning när du handlar hos oss! 

Leverans

Vi har 1-3 dagars leveranstid helgfria dagar, med reservation på att det kan vara längre leveranstid för en beställningsvara som är slut på lagret för tillfället. Vid beställningsvara kan det ta några extra dagar för leverans av din order. 
Vi skickar med Postnord, rekomenderat. 
Beställningar som görs innan klockan 11:00 skickas samma helgfria dag, senare beställningar skickas nästkommande helgfri dag. 

Frakt

Vi har fri frakt för alla ordrar.

Returer & Byten 

Returen ska ske inom 14 dagar från det att du mottagit din vara. När vi mottagit varan vid retur får du pengarna tillbaka. En returavgift på 79kr tillkommer. Byten sker genom att ni gör en retur på det som ska returneras/bytas för att sedan göra en ny beställning på den vara som ska bytas till. Information om detta följer med i orderpaketet. 

Betalning

Vi har Klarna Checkout, där det medföljer olika betalningsalternativ för dig som kund. Detta för att du ska känna dig både säker när du handlar hos oss och få möjlighet att använda det betalnings alternativ du känner dig tryggast med. 

Frågor gällande fakturor hänvisar vi till klarna. 

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan