HELA SORTIMENTET 70%

Vår butik

Allting har en början.

Drivkraften i att göra något man tycker om, tillsammans med kärleken till mode och människor blev grundsten när EKIPP bildades.

Tanken att starta upp en herrklädesbutik hade Emelie haft i många år men det var först när rätt lokal blev ledig som drömmen tog fart. På bara någon månad färdigställdes lokalen samtidigt som jakten på de bästa varumärkena tog fart. 

En erkänt duktig reklambyrå fick uppdraget att ta fram den grafiska profilen, det var också de som presenterade namnet EKIPP, en nyskapande modern förkortning av Ekipering.

Allt planerades i minsta detalj, butiken öppnade upp sina dörrar den 1 december 2018. Visionen att bygga den bästa av webb-shopar sattes i verket, flera aktörer gavs möjlighet att presentera den bästa plattformen, men valet föll till slut på NXT från Exakta Software, en hypermordern plattform som med hög säkerhet och precision är, i våra ögon, det bästa för slutkunden.

Affärsidé

Genom en noga utvald varumärkesmix, erbjuder vi högkvalitativa kläder till män i alla åldrar. Vi vill erbjuda en service utöver det normala, allt för att du som kund ska känna dig välkommen och omhändertagen.

Varumärken

Vi väljer ut våra varumärken med omsorg, för oss räcker det inte med hög kvalité och ett erkänt namn. Vi värnar också om snabba och pålitliga leveranser. Vi ser kontinuerligt över våra varumärken och försöker addera till ytterligare varumärken utefter önskemål och tillgänglighet. 

/Emelie med personal

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan